بزرگترین موشک فضایی جهان 4 دقیقه پس از اولین پرواز آزمایشی منفجر شد
به روز شده در      پنجشنبه 31 فروردین 1402     -   Thursday April 20 2023

موشک غول‌پیکر شرکت اسپیس‌ایکس روز پنج‌شنبه ۲۰ آوریل (۳۱ فروردین) در اولین پرواز آزمایشی خود، دقایقی پس از بلند شدن از سکوی پرتاب به دلیل نقص فنی در آسمان منفجر شد. در حالی که قرار بود بخش پیشران این فضاپیما 8 دقیقه پس از پرتاب، از آن جدا شود، پس از ۴ دقیقه حالت سقوط به خود گرفت و در آسمان منفجر شد.
تبلیغات در خبرگزاری ایرانشهر
دکتر کامران یدیدی
در صورتی که همه چیز طبق برنامه پیش می‌رفت، بخش پیشران موشک که «استارشیپ» نام داشت، باید پس از جدا شدن و پیمودن یک دور جزئی در مدار زمین، در اقیانوس آرام در ۹۷ کیلومتری شمال سواحل هاوایی روی تخته‌ای درون آب فرود می آمد. 
بنا به تصاویر منتشر شده اینگونه به نظر می رسد که تعدادی از ۳۳ موتور پیشران فضاپیما مشتعل نشده بودند. 
 
اسپیس‌ایکس با انتشار بیانیه‌ای کوتاه و با تبریک به تیم فنی گفته است حادثه این روز در اثر «جداشدن سریع و خارج‌ از برنامه» بخش پیشران اتفاق افتاده است. این شرکت اضافه کرده که اعضا با بررسی داده‌ها، کار آماده‌سازی پرواز بعدی را آغاز خواهند کرد.
 
گفتنی است که این فضا پیما هیچ انسان یا ماهواره ایی را با خود حمل نمی کرد.
 
بیشتر بخوانید.....
تبلیغات
دکتر کامران یدیدی
خبرگزاری ایرانشهر در شبکه های اجتماعی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوطه به خبرگزاری ایرانشهر می باشد
Iranshahr News Agency Copyright © 2021