بازنگری یا لغو سیاست‌های انضباطی مدارس در کالیفرنیا با دستور اجرایی ترامپ
به روز شده در      پنجشنبه 11 اردیبهشت 1404     -   Thursday May 1 2025

قانونی که با هدف کاهش تبعیض نژادی در مدارس، تعلیق دانش‌آموزان به دلیل رفتارهایی مانند «لجبازی عمدی» یا «سرپیچی آگاهانه» را در ایالت کالیفرنیا ممنوع کرده بود، اکنون با دستور اجرایی جدید ترامپ در معرض لغو و بازنگری قرار گرفته است.
تبلیغات در خبرگزاری ایرانشهر
HEIDARI SAMAN
 این قانون در سال‌های اخیر، به‌ویژه برای حمایت از دانش‌آموزان سیاه‌پوست، لاتین‌تبار و بومی، مدارس را به استفاده از روش‌های جایگزین مانند مشاوره، حل تعارض و مداخلات رفتاری به جای اخراج یا تعلیق تشویق می‌کرد. اما رئیس جمهور ترامپ در دستور تازه خود که در ۲۳ آوریل امضا شد، وزارت آموزش فدرال را موظف کرده است چارچوب‌های انضباطی مبتنی بر آنچه او «ایدئولوژی تبعیض‌آمیز عدالت نژادی» می‌نامد، کنار بگذارد و به جای آن، راهکارهایی «معقول و متوازن» ارائه دهد.
 
این دستور با واکنش تند فعالان آموزشی، مقامات ایالتی و کارشناسان عدالت آموزشی روبه‌رو شده است. آن‌ها هشدار داده‌اند که این اقدام می‌تواند مسیر بازگشت به سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ای را باز کند که پیش‌تر باعث افزایش نرخ تعلیق در میان دانش‌آموزان اقلیت شده بود.
مخالفان همچنین تأکید می‌کنند که دستور جدید، بدون اتکا به داده‌های علمی و مستند، ساختارهای حمایتی موفقی را که سال‌ها برای دستیابی به عدالت آموزشی توسعه یافته‌اند، زیر سؤال می‌برد. با این حال، دانالد ترامپ این سیاست‌های اصلاحی را تبعیض‌آمیز می‌داند و می‌گوید «تمرکز بر عدالت نژادی باعث شده که نهادهای آموزشی، به جای توجه به رفتار واقعی دانش‌آموزان، بر پایه نژاد تصمیم‌گیری کنند—موضوعی که از نظر آن‌ها نوعی «تبعیض معکوس» محسوب می‌شود.
 
بیشتر بخوانید.....
تبلیغات
HEIDARI SAMAN
دکتر کامران یدیدی
خبرگزاری ایرانشهر در شبکه های اجتماعی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوطه به خبرگزاری ایرانشهر می باشد
Iranshahr News Agency Copyright ©