کتاب « رفیق آیت الله »
نویسنده : امیرعباس فخرآور ، انتشارات: شرکت کتاب، موضوع: سیاست ، تعداد صفحات: 700 ، قیمت : 43.98 دلار

بیوگرافی نویسنده:  « امیر عباس فخرآور»  امیرعباس فخرآور (سیاوش) در پانزدهم تیرماه ۱۳۵۴ خورشیدی در تهران به دنیا آمد. پدر بزرگ وی خواهرزاده رضاشاه کبیر و پدر وی افسر نیروی هوایی ارتش بود. مبارزات آزادیخواهانه وی در نوجوانی آغاز شد و در نوزده سالگی با ورود به دانشکده پزشکی ارومیه در سال ۱۳۷۳ خورشیدی اوج گرفت. وی از پیشگامان نسل جدید جنبش دانشجویی ایران بود که ده سال پس از انقلاب فرهنگی آغاز شد و رژیم جمهوری اسلامی را به چالش کشید. در سال ۱۳۷۵ خورشیدی توسط شعبه چهار دادگاه انقلاب ارومیه به سه سال زندان و تبعید از ارومیه به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر محکوم شد. در سال ۱۳۷۶ نخستین کتاب وی با عنوان "سبزترین چشم زمین" منتشر شد که در مقدمه آن، دوازده سال پیش از شروع جنبش سبز در ایران، وقوع آنرا پیش بینی کرده بود. امیرعباس در سال ۱۳۸۰ خورشیدی از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به هشت سال زندان به واسطه نقش داشتن در اعتراضات دانشجویی هجدهم تیرماه ۱۳۷۸ خورشیدی و همچنین دومین کتابش با عنوان اینجا چاه نیست محکوم شد این رمان که پیش از آن کاندیدای دریافت جایزه ادبی پائولو کوئیلو شده بود، مورد تشویق انجمن جهانی قلم قرار گرفت و امیرعباس فخرآور به عنوان جوانترین نویسنده ایرانی در ۲۶ سالگی عضو افتخاری انجمن قلم کانادا و انگلستان شد. همچنین انجمن جهانی قلم روز پانزدهم نوامبر سال ۲۰۰۴ میلادی را به عنوان روز نویسنده زندانی به بررسی آثار وی اختصاص داد. فخرآور در طول دوران زندان، تحصیلات خود در دانشکده حقوق را به پایان رساند و در نهایت پس از پنج سال حبس، موفق به فرار از زندان اوین شد و به ایالات متحده آمریکا رفت. در سال ۲۰۰۷ میلادی، جایزه آنی تیلور را به واسطه شهامت و ایستادگی در مبارزه با دیکتاتوری از بنیاد آزادی هاروویتز دریافت کرد. تاسیس نسل جدید کنفدراسیون دانشجویان ایرانی، انستیتوی آزادی ایرانیان و کنگره ملی ایرانیان و پیشنهاد طرح تحریم نفت ایران از جمله موفقیت های بزرگ وی در طول یک دهه اقامت وی در آمریکا بوده است. فخرآور در این مدت در کنگره ایالات متحده، پارلمان کانادا، پارلمان انگستان، پارلمان فنلاند و پارلمان اسرائیل با ایراد سخنرانی به افشای جنایات جمهوری اسلامی و دفاع از حق مردم آزادیخواه ایران پرداخته است. امیر عباس فخرآور از سال ۲۰۱۰ میلادی تدریس در دانشگاه امنیت ملی و سیاست خارجی واشینگتن را آغاز کرد

 

معرفی کتاب :   

کتاب رفیق آیت الله در ده فصل و 700صفحه، به بررسی اسناد مربوط به نقش کلیدی سازمان امنیت شوروی در طراحی و اجرای انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۵۷ خورشیدی می پردازد. این کتاب همچنین از کمک های آشکار و پنهان این سازمان مخوف برای رسیدن سید علی خامنه ای به مقام ولی مطلقه فقیه در ایران، پرده بر می دارد. در هر یک از فصل های ده گانه این کتاب با یکی از رازهای سر به مهر و معما های ترسناک در تاریخ انقلاب اسلامی مواجه خواهید بود که علاوه بر رمز گشایی از آنها تلاش شده است تا امکان تحقیق مستقل و موضوعی برای پژوهشگران در آن زمینه خاص نیز فراهم گردد. طرح گسترده سازمان امنیت شوروی برای استفاده از روحانیون شیعه برای مقابله با ایالات متحده و اسرائیل، برنامه ریزی برای انقلاب اسلامی و ایجاد آشوب و خرابکاری وسیع در ایران برای روشن کردن آتش انقلاب و سرنگونی حکومت شاه از جمله فاجعه آتش زدن سینما ها و کشتارهای ساختگی که مربوط به فعالیت این سازمان پیش از انقلاب بوده است، در چهار فصل نخست کتاب رفیق آیت الله برای نخستین بار به صورت مدون افشا شده است.

در فصل های پنجم و ششم این کتاب به نقش سازمان امنیت شوروی و ماموران این سازمان همچون سید علی خامنه ای و سید محمد موسوی خویینی ها در تاسیس سپاه پاسداران، اشغال سفارت ایالات متحده در تهران، کشف و خنثی سازی کودتای نوژه و توطئه برای برکناری نخستین رییس جمهور ایران اشاره می شود. در فصل های هفتم و هشتم کتاب رفیق آیت الله، انفجارهای خونین تابستان سال ۱۳۶۰ خورشیدی که به کشته شدن بسیاری از مقامات طراز اول جمهوری اسلامی منجر شد، بررسی و اثبات شده است که سازمان امنیت شوروی با همکاری خامنه ای و یک تیم وفادار به وی در طراحی و اجرای تمام این عملیات های تروریستی نقش مستقیم داشته اند. کشته شدن دکتر چمران، آیت الله بهشتی، رییس جمهور رجایی و نخست وزیر باهنر توسط خامنه ای، راه را برای رسیدن وی به قدرت هموار کرد. در فصل پایانی کتاب به کمک های سازمان امنیت شوروی پس از به قدرت رساندن خامنه ای پرداخته شده است.

برای خرید کتاب اینجا کلیک کنید

 

 

 

تبلیغات
دکتر کامران یدیدی
خبرگزاری ایرانشهر در شبکه های اجتماعی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوطه به خبرگزاری ایرانشهر می باشد
Iranshahr News Agency Copyright © 2021